Известие

Collapse
No announcement yet.

Падате ли си по суинга, посещавали ли сте такъв клуб или частно парти?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо не вдевам,ама карай,важното е,че темата се развива
    Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
    Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
    Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
    Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Абе каква е, и дали има разлика ако човек ходи на суинг парти с буля си, с щерка си и зет си и там земат да се изплющят диагонално?????
      "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
      F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Ако говорим за класическият суинг то такива варианти като горният са невъзможни. Двойките първо се опознават извън кревата и едва на по късен етап решават дали искат да споделят приятелството си по-друг начин. За да дебатираме по даден въпрос първо трябва да го познаваме. Суинга по никакъв начин не поставя секса като самоцел.
        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

• Първоначално публикувано от BLUE1 Покажи съобщение
          Ако говорим за класическият суинг то такива варианти като горният са невъзможни. Двойките първо се опознават извън кревата и едва на по късен етап решават дали искат да споделят приятелството си по-друг начин. За да дебатираме по даден въпрос първо трябва да го познаваме. Суинга по никакъв начин не поставя секса като самоцел.
          Са пък ти вкарваш нови термини и изисквания в темата....,,класически суинг" и ,,познание на въпроса"..........
          За хората суинга си е някаква извратена оргия и яко плющене,не им разваляй вижданията

---------- Post added at 10:12 ---------- Previous post was at 10:10 ----------

Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
          Абе каква е, и дали има разлика ако човек ходи на суинг парти с буля си, с щерка си и зет си и там земат да се изплющят диагонално?????
          Те тва енглетата го прават и без свинг партита.....

Comment

• Първоначално публикувано от kaio156 Покажи съобщение
            Нещо не вдевам,ама карай,важното е,че темата се развива
            Разсеян си нещо
            sigpic
            "Lasciate ogni speranza, voi ch'entrate"

Comment

• Първоначално публикувано от Kuker Покажи съобщение
              Разсеян си нещо
              Да бе,разсеян и нервен,вързаха ми една суинг тенекия

Comment

• Ех, този суинг много ви мъчи....защо не вземете да си спретнете едно парти ...тъкмо ще изясните на кой какво му допада и какво не.....
                GTV 1.8 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                  Ех, този суинг много ви мъчи....защо не вземете да си спретнете едно парти ...тъкмо ще изясните на кой какво му допада и какво не.....
                  Ти ще се включиш ли?
                  sigpic

Comment

Ти ще се включиш ли?
                    Аааа не..в масовката да вземат да ме пропуснат...мерси без мен.
                    GTV 1.8 TS

Comment

Аааа не..в масовката да вземат да ме пропуснат...мерси без мен.
                      Черка,споко бе Кака,наш човек си,нема да те пропуштим,че те уважим кат ората

Comment

Ех, този суинг много ви мъчи....защо не вземете да си спретнете едно парти ...тъкмо ще изясните на кой какво му допада и какво не.....

Че защо да ни мъчи, ние сме си го изяснили....
                        SUBARU OUTBACK 2.5i MY06

Comment

Казвам, че ще добавиш още нещо!Най-малко ще премислиш нещата.
                          Иначе..Не знам какъв ще станеш!Ти си противоречива личност, може и педофил да станеш, знам ли
                          А жена ми.. тази вечер е на коледно парти, фирмено Класика..

п.п.Не правя секс с животни, не съм извратен!
                          Ти си живото доказателство, че суингът е изкушение за по -низшите духом и по -простичките и повърхностни хора. Може да отидеш и ти на партито и да се включиш в някой суинг. Само пази дупката.
                          "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                          К.М.

Comment

• [QUOTE=kaio156;990892]
                            Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                            Kajo, никъде тук не говорехме за полигамия, тия лекции ги чети пред жена си, за да си оправдаваш забежките.
                            Тук става дума за съзнателно търсене на крайно извартен вариант на кръшкане.
                            Най-извратеното тук е, че винаги единия е в пъти по- навит да го направи, а втория се радва да му угоди, но не участва с удоволствие. Пак ще го кажа: сексът е работа за двама, нормално е да участват двама, когато се прави джи джи биджи.
                            Всякакви други, уговорки за участие и зяпане според мен са извратени.

---------- Post added at 03:24 ---------- Previous post was at 03:20 ----------

QUOTE]

Суска,суинга си е полигамия,както и да го погледнеш,а кой колко е навит и кой на кого и дали въобще угажда или си угаждат по взаимно съгласие е друг въпрос,не отричам съществуването и на този вариант,но дори и в секса м/у два партньори много често единият върши нещо само и само за да угоди на другия,за това е често срещано явление и секса извън една връзка.............За голяма част от практикуващите суинг наистина си е съзнателен вариант на кръшкане,но този вариант се налага поради наложени от обществото и морала причини,тоест това са хора,които не искат да развалят семейството си поради 1001 причини но сексуално са изчерпани един за друг............в една дългогодишна връзка много често има поне един сексуално онеправдан,с времето партньорите губят първоначалният сексуален интерес един към друг и се почва с кръшкането и семейните драми,а суингаджиите са намерили формулата да избегнат драмите кръшкайки по взаимно съгласие заедно........и много често суинга им помага да възвърнат изгубеният сексуален интерес,усещането,че половинката е желана от някой друг предизвиква този интерес,защото тогава тази половинка принадлежи на някой друг а не на нас,тоест е нещо чуждо,а чуждото винаги е хубаво
                            Когато е по взаимно и безкомпромисно съгласие поне за мен суинга не е извратеност,а всеки компромис в секса на една ,,нормална" двойка е вид лицемерие!
                            Добре ми го обясни, но не го разбирам.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                              Ти си живото доказателство, че суингът е изкушение за по -низшите духом и по -простичките и повърхностни хора. Може да отидеш и ти на партито и да се включиш в някой суинг. Само пази дупката.
                              Напоследък си доста непостоянен Суско, явно нещо те тормози!?!Къде отидоха духовната ти извисеност и християнските ценности!?
                              Какво ти е.....Проблеми в службата?....Хапчетата ли не си си пил?....Жена ти ли не ти пуска?Да не са я чукнали чужди та*аци?!....Ако е това....Лоша работа, брат!
                              sigpic

Comment

Напоследък си доста непостоянен Суско, явно нещо те тормози!?!Къде отидоха духовната ти извисеност и християнските ценности!?
                                Какво ти е.....Проблеми в службата?....Хапчетата ли не си си пил?....Жена ти ли не ти пуска?Да не са я чукнали чужди та*аци?!....Ако е това....Лоша работа, брат!
                                Не. Аз съм далеч по-постоянен от теб. А на теб защо ти е криво? Не ми отговаряй, знам: ).
                                Темичката не е лоша, но е малко като люта чушка- и най-големия буламач може да се изяде, когато си подлютен.
                                К.М.

Comment

Working...
                                X